VÅRE VIKTIGSTE SAMARBEID

Ta kontakt med oss

For en organisasjon som theONE så er det helt essensielt med gode samarbeidspartnere og bidragsytere. Dette kan være seg på alt fra driftshjelpemidler til økonomisk bistand.

Vi er stolte og veldig takknemlige for våre viktige samarbeidspartnere og bidragsytere.
De gjør at vi i størst mulig grad kan fokusere i størst mulig grad på det viktige arbeidet vi gjør.

Ved å være støttespillere frigjør disse tid og resurser hos våre ansatte og frivillige.

211178 KREATIVT BYRÅ

Velkommen til 211178 Kreativt Byrå. Her finner du meg, Morten Talleivsen, bak spakene ( Tastene). Med mine 21+ år med erfaring fra reklame -og mediebransjen ønsker jeg å hjelpe kunder store og små med deres behov, ønsker og drømmer av det visuelle slaget.
 
Hos meg får du rene ord for pengene, lite bransjeslæng, luftslott og strategier du ikke trenger. Min fremtoning er å gi deg det du trenger, når du trenger det, med byråkvalitet og hyggelige priser.
 
Jeg ønsker å være din “lokale” leveranseperson på alt du måtte trenge av kreativt, visuellt, trykket og markedsrelatert materiale og tjenester.
 
211178 Kreativt Byrå
Aunt Mabels - Millba AS

Millba AS

Millba AS ble etablert sommeren 1999 og er et moderne bakeri for produksjon av amerikanske kaker av premium kvalitet. Fra Millbas anlegg i Skien produseres det kaker til over 20 land i Europa og Asia. Folk i 20 land fra Norge i nord til Singapore i øst, spiser hver uke 1 million saftige Aunt Mabel´s produkter.

Bratsberg Gruppen

Vår visjon er å tilføre verdier til lokalsamfunnet gjennom nyskapende eiendomsutvikling.

Bratsberg Gruppen utvikler og bygger boliger og næringseiendom. Vi leier ut næringlokaler i bysentra, i to kjøpesentre i Skien og Porsgrunn og i Grenlands mest ekspansive områder for handel og industri.

Gruppens eiendomsverdi er på 1,4 milliarder kroner. Hovedkontoret er på Bratsberg Brygge i Porsgrunn.

Bratsberg Gruppen logo

Informasjon

Hvordan bli en av våre samarbeidspartnere

Om du har et produkt, en tjeneste eller noe annet du ønsker at vi kan benytte i en av våre mange arbeidsområder er vi veldig takknemlig for det.

Ta kontakt med oss på telefon, e-post eller facebook for en hyggelig samtale.

Hvilken rolle har en samarbeidspartner

En samarbeidspartner velger i stor grad selv hva de ønsker å samarbeide med oss om. Vi blir sammen enige om hvordan vi på best mulig måte kan gjengjelde det dere ønsker å hjelpe oss med.

Det vil alltid være behov for handouts, foredragsholdere, produkter, tjenester og mye mer i vårt arbeid for samfunnet.